9184 Kunsziget Petőfi tér 12. • Tel.: +36 20 / 262 5122 • iskola@kunsziget.hu • OM: 201490
Tisztelt Szülők! Igazgatói fogadóóra kedden és csütörtökön 8:00-10:00 óráig, illetve ettől eltérő időben előzetes telefonon történő bejelentkezés alapján! +36-20/2625122
Iskola télenRajzteremNyelvi labor
English version

térítési díj változás

2018.04.06.
KeresésVissza
térítési díj változás
Tájékoztató az étkezési térítési díj változásáról

TÁJÉKOZTATÓ ÉTKEZÉSI TÉRÍTÉSI DÍJAKRÓL ÉS TÉRÍTÉSI DÍJ BEFIZETÉSÉRŐL 2018. ÁPRILIS 1-TŐL

  Tájékoztatjuk a kedves szülőket, hogy a gyermekek étkeztetését továbbra is a RÁBAKÉSZ Kft. biztosítja a Tündérvár Óvoda étkezőjében a törvények által előírt mintamenza program alapján.

Az étkezési térítési díjak befizetésének időpontja minden hónap 10.-ét követő első és második munkanap. A térítési díjat mindig a befizetés hónapjához képest (=tárgyhó) a következő hónap étkezési térítési díjának kiegyenlítésére kell befizetni.

A napi háromszori étkezés (tízórai, ebéd, uzsonna) önköltsége 830,- forintra változott. Ebből a szülők napi 440.bruttó .- Ft-ot fizetnek. Aki csak ebédet kér, amelynek önköltsége 642,- Ft annak napi 375.-Ft-ba kerül az ebéd. Az önköltség és a szülők által fizetendő összeg közötti különbséget, különböző támogatásokból finanszírozzuk.

A gyermekek védelméről és a gyámügyi igazgatásról szóló 1997. évi XXXI.törvény módosítása szerint, természetesen továbbra is kedvezményben részesülnek az alábbi tanulók:
148.§ (5) bekezdés
a.) pontja alapján a rendszeres gyermekvédelmi kedvezményben részesülő tanulók intézményi térítési díj 100%-át
c.) a három, vagy többgyermekes  családoknál gyermekenként az intézményi térítési díj 50 %-át
d.) tartósan beteg vagy fogyatékos gyermek, tanuló után az intézményi térítési díj 50 %-át kapja kedvezményként.
(A kedvezményeket csak abban az esetben tudjuk biztosítani, ha az aktuális hónapban érvényes „Nyilatkozata” van a tanulónak.)

Felhívjuk a tisztelt szülők figyelmét (beleértve a kedvezményben részesülő tanulók szüleit is), hogy gyermekük távolléte, betegsége esetén reggel 9 óráig kötelesek lemondani a következő napi étkezést. 9 óra után a lejelentett ebédet csak a következő naptól tudjuk lemondani. A bejelentést követően nem áll módunkban a tanuló számára étkezést biztosítani, mindaddig, amíg a szülő ismételten nem jelzi gyermeke érkezését az intézménybe. A távollét esetén az ebédet a szülő csak az első napon viheti el az általa hozott ételhordóban. Kérjük Önöket, hogy fokozottan figyeljenek az étkezések időben történő lemondására! A gyermek távolléte, betegsége esetén keletkező többletbefizetések rendezésére a hiányzás tárgyhónapját követő 2. hónapban kerül sor.

A lemondást kizárólag csak a +36-20/263-2106 telefonszámon tehetik meg!

 

2018. április 6.

 

                                                                                Puxbaum Katalin                                                                                          
Ügyvezető     
az iskola Fenntaró
Kunszigeti Közszolgáltató Nonprofit Kft