9184 Kunsziget Petőfi tér 12. • Tel.: +36 20 / 262 5122 • iskola@kunsziget.hu • OM: 201490
Tisztelt Szülők! Igazgatói fogadóóra kedden és csütörtökön 8:00-10:00 óráig, illetve ettől eltérő időben előzetes telefonon történő bejelentkezés alapján! +36-20/2625122
Iskola télenRajzteremNyelvi labor
English version

Színházlátogatás Budapesten

2018.01.14.
KeresésVissza
Színházlátogatás Budapesten

Közös színházlátogatáson vehettünk részt Budapesten! Ahhoz, hogy erre sor kerülhessen, köszönetet kell mondanunk Kunsziget Község Önkormányzatának, Kunszigeti Közszolgáltató Nonprofit Kft-nek és az iskola Szülői Szervezetének az anyagi támogatásért!
Egy emlékezetes nap
December 7-én, csütörtökön az iskola összes tanulója elment az Új Színházba Budapestre.
6:45-kor felültünk a buszra és elindultunk. Útközben megálltunk egy áruháznál és ott tízóraiztunk. Odaértünk a színházba és elkezdődött az előadás, ahol Sari és Alíz mellé ültem. Arról szólt a mese, hogy Mátyás király járta az országot. Először Kolozsvárra indult. Ott egy bírót büntetett meg. Ezután Nagyvázsonyba ment, ahol az erős Kinizsi malomkövön kínálta a bort. Királyunk fel is vette a Fekete seregbe. Ekkor újra a térképre bökött Mátyás és Debrecenbe vette útját. Ott a gazdag Húsos Mihály járt pórul. Még két helyre ment és két szegény családot megjutalmazott. Az előadás végén 5 perc vastaps volt. Hazafelé is megálltunk uzsonnázni a nagyáruháznál. Már mindenki fáradt volt, ezért indultak haza a buszok.
Ez a nap nagyon tetszett nekem és emlékezetes fog maradni!
Angyal Borbála
4. osztályos tanuló