9184 Kunsziget Petőfi tér 12. • Tel.: +36 20 / 262 5122 • iskola@kunsziget.hu • OM: 201490
Tisztelt Szülők! Iskolánkban péntekenként 9:00-11:00 óráig, illetve ettől eltérő időben előzetes telefonon történő bejelentkezés alapján igazgatói ügyeleltet tartok! +36-20/2625122
Iskola télenRajzteremNyelvi labor
English version

Irány az országos döntő

2024.03.11.
KeresésVissza
Irány az országos döntő
Irány az országos döntő

Iskolánk pedagógiai programja tartalmazza az ötödik és hatodik évfolyamokon a tollas labda, hetedik és nyolcadik évfolyamokon pedig a röplabda sportágak oktatását és népszerűsítését. Célunk, hogy tanulóink minél több sportágat megismerjenek, választhassanak a későbbiekben a nekik megfelelő sportolási lehetőségek közül.
2024. április 8-án Tapolcán került sor a Diákolimpia tollaslabda területi döntőjének lebonyolítására. Iskolánkat Gál Zoé, Kalmár Alíz, Szenftner Maja Ágnes, Szuchy Benedek, Tóth Horváth Lili és Angyal Rebeka képviselte. Mindannyian dobógos helyet értek el. Örömünk fokozódott, amikor az eredményhirdetéskor kiderült, hogy Benedek, Maja és Lili bejutott az országos döntőbe, melyet április 5-6-7-én rendeznek Cegléden.

Köszönjük Boros Kőműves Erika testnevelő felkészítő munkáját!

Továbbá köszönetet mondunk Kunszigeti Község Önkormányzatának és a Szülői Szervezetnek, hogy eszközök vásárlásával támogatják oktató nevelő munkánkat és a gyermekek zökkenőmentes felkészülését a további versenyekre.