9184 Kunsziget Petőfi tér 12. • Tel.: +36 20 / 262 5122 • iskola@kunsziget.hu • OM: 201490
Tisztelt Szülők! Igazgatói fogadóóra kedden és csütörtökön 8:00-10:00 óráig, illetve ettől eltérő időben előzetes telefonon történő bejelentkezés alapján! +36-20/2625122
Iskola télenRajzteremNyelvi labor
English version

sick

2017.06.16.
KeresésVissza
sick
Tanulóink látogatást tettek a SICK Kft-ben

A Sickben jártunk

2017.május 25-én, csütörtökön a hetedik és a nyolcadik osztály ellátogatott a Sick Kft-be. A látogatás technika óra keretében zajlott, a tananyag szemléltetése kapcsán.
Miután odaértünk az aulába meghallgathattunk egy rövid előadást a gyár történetéről. Az üzem 1997 őszén épült fel Kunszigeten. Azóta számos fejlesztésen és bővítésen ment keresztül, és napjainkban körülbelül 400 kunszigeti dolgozója van. Ezt követően elindultunk az első csarnokba, ahol bemutatták a gyártási folyamatokat. Számunkra ez nagyon izgalmasnak bizonyult. Több gyártási és csomagolási folyamatot ismerhettünk meg. Például láttuk a különböző alkatrészek forrasztását, selejtezését és csomagolását. Az elkészült termékeket pontban délben exportálják. Gyárlátogatásunk folyamán találkoztunk néhány ismerős arccal is.
A rendhagyó technika óra végén megköszönték, hogy eljöttünk, és mi is megköszöntük, hogy eljöhettünk, majd emlékképpen készítettünk egy fotót. A Sick gyár ajándékba adott angol nyelvű ismertetőket az üzemről, és a gyárlátogatáson résztvevők ajándék tollat is kaptak. Mindenki nagyon élvezte az üzemben tett kirándulást, és ha diákmunkára szeretnénk jelentkezni, akkor szívesen fogadnak minden érdeklődőt.
 
7. osztályos tanulók