9184 Kunsziget Petőfi tér 12. • Tel.: +36 20 / 262 5122 • iskola@kunsziget.hu • OM: 201490
Tisztelt Szülők! Igazgatói fogadóóra kedden és csütörtökön 8:00-10:00 óráig, illetve ettől eltérő időben előzetes telefonon történő bejelentkezés alapján! +36-20/2625122
Iskola télenRajzteremNyelvi labor
English version

Hírek

Keresés
Ökoiskola Hírek száma : 7
Legfrissebb:
Klíma-sztárok a sztárok
Hulladékos témájú szemléletformáló vetélkedőn vettünk részt
Testvériskolánk Hírek száma : 3
Legfrissebb:
Karácsonyi népszokások felkutatása
"Határon innen, határon túl gyerekszemmel"
Kéttannyelvű oktatás Hírek száma : 42
Legfrissebb:
Októberi program
2019.10.10.
Októberi program
Ősz, ősz ne siess!
Ne kergesd el a nyarat,
a meleg fényt, sugarat.
Süss ki még, nyári nap,
simogasd az arcomat,
melengesd a szívemet,
míg az ősz eltemet.
(Heltai Jenő)
Irányított pálaválasztás Hírek száma : 5
Legfrissebb:
A megye legjobbjai között
Tóth Dániel a megye legjobb matekosai között
Sport iskolánkban Hírek száma : 8
Legfrissebb:
Nyári táborok 2019
2019.03.19.
Nyári táborok 2019
7 nagyszerű nyári tábor gyermekeinknek, segítség a szülőknek!
Kedves Szülők! Dolgoznak egész nyáron? Nem tudják hova tenni a gyerkőcöket a nyáron? Vagy szertnék ha élményekben gazdag programokban vennének részt csemetéik? Íme 7 szuper ajánlatunk a nyárra!
< 1 2 3 ... 22 23 24
Nagy Dániel újabb szép sikere
7. osztályos tanulónk, Nagy Dániel, aki néhány hete a Kunszigeti Matematikai Rejtvényfejtő Versenyen diadalmaskodott, nemrég egy országos matematikai megmérettetésen is bizonyította tehetségét.
Versmondóverseny Weöres Sándor emlékére
Weöres Sándor költő születésének 100. évfordulója jegyében rendezte meg iskolánk hagyományos versmondó versenyét. Az idei tanévben a kunszigeti tanulók mellett Börcsről, Nyúlról és Győrzámolyról érkeztek a kis versmondók. A mindenki által szabadon választható Weöres Sándor-költemények kivétel nélkül nagy sikert arattak, ami a versenyzők felkészültségét dícséri.
Nyílt napok márciusban
Remélve, azt hogy átvészeltük az influenza járványt,  pótoljuk a februárban elmaradt nyílt tanítási napokat. 2013. március 11-13. között, a részletesen meghatározott időpontokban várjuk a kedves szülőket, és természetesen minden kedves érdeklődőt.

Rekord hóember kunszigeti módra
Még hogy a ragadós hó nem jó semmire! Ebből lehet például óriás hóembert építeni. Akkorát, ami (aki) több, mint három méter magasra nő.
Tornászaink a diákolimpia országos elődöntőjében
Óriási bravúrt vitt véghez iskolánk csapata a tornászok diákolimpiájának területi döntőjében. Sörös János tanár úr és növendékei január 31-én a győri Móra Ferenc Általános és Középiskolában rendezett versenyen vettek részt, ahol fantasztikus teljesítménnyel a 3. helyet szerezték meg. 
Nem volt nehéz, de azért megdolgoztatott
A Kunszigeti Matematikai Rejtvényfejtő Verseny 120 fős idei döntőjébe mindössze egy kunszigeti diák jutott. A 7. osztályos Nagy Dániel azonban úgy gondolta, illendő megfelelően képviselni a hazai színeket, és nem is adta alább kategóriájának első helyénél. Ez persze osztálytársai szerint egyáltalán nem meglepetés, egyöntetűen azt állították, Dani mindenkinél okosabb, különösen, ha matematikáról van szó.
Elindultunk!!!
2013.01.25.
Elindultunk!!!
Köszöntünk minden látogatót a Kunszigeti Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola honlapján. Sok-sok gondolkodás, és komoly előkészületek után végre saját honlapja van intézményünknek. Izgalommal telve várjuk, vajon munkánk elnyeri-e tanulóink, a szülők és persze minden böngésző tetszését.

Azzal a nem titkolt céllal vágtunk neki a honlapkészítésnek, hogy egy olyan közösségi teret nyitunk az érdeklődők számára, amely napi szinten ad tájékoztatást iskolánk életéről, lehetőséget nyújt a diákok, szülők, pedagógusok közötti kapcsolattartásra, angol nyelvű tartalmával megismerteti intézményünket a hasonló beállítottságú hazai és külföldi iskolákkal (reményeink szerint köztük jónéhány leendő testvérintézménnyel).
spacer
PET palack program a környezetvédelem jegyében
A Győri Rendőrkapitányság és a GYŐR-SZOL Zrt. közös programjának keretében PET palack-zsugorító készüléket helyeztek el iskolánkban, amelynek segítségével a diákok tömörített formában gyűjthetik a keletkezett műanyag, illetve fém palackokat.

A program keretében intézményünk PET palack és alumínium üdítős doboz gyűjtő versenyt hirdetett.
Első és negyedik hely a szent-györgyis elsősegélynyújtó versenyen
Iskolánk két háromfős csapattal képviseltette magát a Szent-Györgyi Albert Egészségügyi és Szociális Szakképző Iskola hagyományos elsősegélynyújtó versenyén. Közülük a Farkas Roxána, Börzsei Bálint, Gerezsdi Tamás összetételű nyolcadikos trió negyedik helyezést ért el, a Herman Diána, Gerezsdi Zsolt, Csapó Márk (képünkön) alkotta hármas pedig nagy bravúrral megnyerte a vetélkedést.
Az országos elődöntőn is helytálltak tornászaink
Ahogy már korábbi híreinkben is megírtuk, alsó tagozatos tornászaink óriási bravúrt vittek véghez azzal, hogy bejutottak a diákolimpia országos elődöntőjébe. A versenyt február 9-én, Pápán rendezték meg.
Mókás elsősök, csodálatos nyolcadikosok-Farsang 2013
Micsoda farsang volt! Szinte órákig mesélhetnénk arról, milyen magas színvonalú produkciókat láthattak azok, akik ellátogattak iskolánk február 9-én megrendezett farsangi mulatságára. Az biztos, hogy az idei ünnepség mindenki számára felejthetetlen élményt nyújtott.
Bíztató eredmények a felkészítő tornaversenyen
A 2. korcsoportos diákolimpia felvezető versenyén vettek részt diákjaink január 24-én, csütörtökön, a Bercsényi középiskolában.
Kunszigeti Matematikai Rejtvényfejtő Verseny
A negyedik Kunszigeti Matematikai Rejtvényfejtő Verseny döntőjét 2013. január 23-án tartottuk meg iskolánkban. A versenyre 47 iskola 1231 nevező tanulója közül a döntőbe minden évfolyamról a két levelező forduló alapján legjobban teljesítő 20-20 tanuló (összesen 120 diák) került behívásra.
< 1 2 3 ... 22 23 24