9184 Kunsziget Petőfi tér 12. • Tel.: +36 20 / 262 5122 • iskola@kunsziget.hu • OM: 201490
Tisztelt Szülők! Igazgatói fogadóóra kedden és csütörtökön 8:00-10:00 óráig, illetve ettől eltérő időben előzetes telefonon történő bejelentkezés alapján! +36-20/2625122
Iskola télenRajzteremNyelvi labor
English version

Hírek

Keresés
Ökoiskola Hírek száma : 7
Legfrissebb:
Klíma-sztárok a sztárok
Hulladékos témájú szemléletformáló vetélkedőn vettünk részt
Testvériskolánk Hírek száma : 3
Legfrissebb:
Karácsonyi népszokások felkutatása
"Határon innen, határon túl gyerekszemmel"
Kéttannyelvű oktatás Hírek száma : 42
Legfrissebb:
Októberi program
2019.10.10.
Októberi program
Ősz, ősz ne siess!
Ne kergesd el a nyarat,
a meleg fényt, sugarat.
Süss ki még, nyári nap,
simogasd az arcomat,
melengesd a szívemet,
míg az ősz eltemet.
(Heltai Jenő)
Irányított pálaválasztás Hírek száma : 5
Legfrissebb:
A megye legjobbjai között
Tóth Dániel a megye legjobb matekosai között
Sport iskolánkban Hírek száma : 8
Legfrissebb:
Nyári táborok 2019
2019.03.19.
Nyári táborok 2019
7 nagyszerű nyári tábor gyermekeinknek, segítség a szülőknek!
Kedves Szülők! Dolgoznak egész nyáron? Nem tudják hova tenni a gyerkőcöket a nyáron? Vagy szertnék ha élményekben gazdag programokban vennének részt csemetéik? Íme 7 szuper ajánlatunk a nyárra!
< 1 2 3 ... 21 22 23 24 >
Kunsziget Község Önkormányzata és Iskolánk Tantestülete nevében tisztelettel meghívjuk Önöket az 1956-os októberi forradalom alkalmából rendezett megemlékezésre, melyet nemzeti ünnepünk előestéjén, 2013. október 22-én, 17 órakor a kultúrházban tartunk.
Moziünnep
2013.10.09.
Moziünnep
Tisztelt Szülők!

Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy 2013. október 11-én pénteken őszi tanítás nélküli napot szervezünk diákjaink részére. Ezen a napon Győrben, a Győr Plaza-ban a Moziünnep alkalmából fogunk egy filmet megtekinteni.
Kunsziget Község Önkormányzata által – erre az alkalomra – kiírt pályázathoz iskolánk is csatlakozott. Tanulóink nagy érdeklődéssel és igyekezettel fogadták a feladatot.
Tisztelt Szülők
2013.09.10.
Tisztelt Szülők
A szeptemberben módosított, és az ezt követően a nevelőtestület, a szülők és a tanulók által elfogadott házirendre hivatkozva ismételten felhívjuk a szülők figyelmét, hogy a tanuló hiányzása esetén az ebéd térítési díját csak abban az esetben tudjuk visszafizetni, ha a szülők a hiányzás első napjának reggelén fél kilencig a következő telefonszámon a hiányzás tényét jelzik.
Gólyatáborba várjuk az első osztályosokat /időpontváltozás!!!/
Kedves Első Osztályosok!
 
Iskolánk 2013. augusztus 27–28-án Kisgólya-tábort („Little storks camp”) szervez számotokra, amely 8-tól 12 óráig intézményünkben (9184 Kunsziget, Petőfi tér 12.) kerül megrendezésre. A tábor ideje alatt játékos formában ismerkedhettek meg iskolánk életével, leendő osztálytársaitokkal.
Kérjük, tízórait hozzatok magatokkal!
Mindenkit szeretettel várunk! :)

A tanító nénik: Szilvi néni és Edit néni
Lezártuk a tanévet, ők voltak a legjobbak
Vége a 2012-13-as tanévnek! A tanévzáró ünnepélyen -amelyre a ballagási ünnepséggel egy időben került sor- legeredményesebb diákjaink jutalomkönyvet vehettek át, sokan pedig oklevelet kaptak.

Az alsó tagozatosok versekkel és dalokkal búcsúztak a tanévtől, végül azt is megtudhattuk, kik lesznek a következő tanév osztályfőnökei:

1. osztály: Kóczán Szilvia
2. osztály: Varga Péterné
3. osztály: Kopócs Viktória
4. osztály: Gyurkovits Péterné
5. osztály: Szórádi Rozália
6. osztály: Sörös János
7. osztály: Dobrádi Éva
8. osztály: Stolcz Attila
Pannonhalmán jártunk Vikidár Mátéval
Pannonhalmán rendezték meg a COOP által kiírt rajzpályázat eredményhirdetését, amelyet megyénkben 6. osztályos tanulónk, Vikidár Máté nyert meg. Az ünnepélyes eredményhirdetésre egy egész délutános rendezvénysorozat keretében került sor. Máté 20.000 Ft értékű sportszert nyert, amelyet Csepeli Lajos, a COOP Szolnok Zrt. vezérigazgatója, a CO-OP Hungary Zrt. elnök-vezérigazgatója adott át. Máté további értékes ajándékokat is kapott: Borkai Zsolttól, a MOB elnökétől egy illusztrus könyvet, amely a magyar olimpiai sikerekre emlékezik, Fazekas-Zur Krisztina olimpiai bajnok kajakostól pedig egy általa dedikált olimpiai baseball sapkát és táskát. 
spacer
Október 6.
2013.10.10.
Október 6.
Mint minden tanévben, iskolánk idén is megemlékezett az október hatodikai eseményekről. Hétfőn, az első órában gyermekeink a Kultúrházban tekinthették meg a nyolcadik osztály ünnepi előadását.
Papír- és hulladékgyűjtés
Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy 2013. október 17-én tartjuk iskolánk szokásos őszi papírgyűjtését.
Egy iskola - Egy polgárőr
Iskolánk az idei tanévben hetedik alkalommal rendezte meg az „EGY ISKOLA EGY POLGÁRŐR” – NAPOT. A hagyományokhoz híven a délelőtt folyamán érdekes előadásokat hallhattak tanulóink a bűnmegelőzéssel, katasztrófavédelemmel, baleset megelőzéssel és a polgári védelemmel foglalkozó szakemberek munkájával kapcsolatban.
Már csak rövid idő választ el minket a 2013/14. tanévtől, amelynek első tanítási napja szeptember 2-a, hétfő lesz. Kérünk minden tanulót, hogy bizonyítványát az első napon hozza magával.

A javítóvizsgák időpontja: 2013. augusztus 27-e (kedd), 9.00 óra. Az érintett tanulók a vizsgára a bizonyítványukat és írószert hozzanak magukkal.

A tankönyvosztás 2013. augusztus 29-én (csütörtök) 8-16 óra között lesz. (A tankönyvellátás új, államilag meghatározott rendszere miatt az időpontban változás előfordulhat, ebben az esetben a honlapon tájékoztatjuk a szülőket).
Az első osztályosok számára a tankönyvek ingyenesek. A felsőbb évfolyamokon kérjük a szülőket, szíveskedjenek a befizetést igazoló csekket vagy az ingyenességre való jogosultságot igazoló iratot magukkal hozni (sajátos nevelési igény, tartós betegség, rendszeres gyermekvédelmi támogatás, 3 vagy több kiskorú vagy eltartott gyermek). A tankönyveket csak a bemutatott iratok ellenében tudjuk átadni.

A tanévnyitó ünnepség 2013. augusztus 31-én (szombat) 17 órakor kezdődik. Az ünnepségen a megjelenés minden tanuló számára kötelező, ünnepi viseletben.
Elballagtak!
2013.06.24.
Elballagtak!
Tizenhét nyolcadik osztályos búcsúzott az iskolától június 22-én, szombaton. Számukra befejeződött az általános iskola, egy új, az eddigieknél is nagyobb kihívás és persze rengeteg új élmény vár rájuk. Osztályfőnökük, Stolcz Attila tanár úr is búcsúzott, rá iskolánkban vár új kaland, a jövő évi nyolcadik osztályt is ő vezeti majd. 
Gerezsdi Tamás az érdemes diák!
Iskolánk szép hagyományai közé tartozik, hogy minden ballagáskor kiosztjuk az érdemes diák díját annak a nyolcadik osztályos tanulónak, aki magatartásával, szorgalmával és tanulmányi eredményével kiemelkedik társai közül. Idén nem volt könnyű a választás, hiszen a ballagó nyolcadikosok közül sokan méltóak arra, hogy megkapják e nemes díjat.

A tantestület végül hosszas gondolkodás után Gerezsdi Tamás mellett tette le a voksát, aki jó tanulmányi eredménye mellett különösen megnyerő személyiségével, udvariasságával, versenyeredményeivel és szorgalmával emelkedett ki társai közül. A döntést az is megnehezítette, hogy Tamás ikertestvére, Zsolt is hasonló erényekkel bír, kis különbséggel, jobb tanulmányi eredményével lett Tamás a befutó.
Az elsősök nyerték a PET palack gyűjtő versenyt
Véget ért a Győri Rendőrkapitányság és a GYŐR-SZOL Zrt. közös programjának keretében indított PET palack-zsugorító program, amelynek keretében az iskolában elhelyezett készülék segítségével több ezer begyűjtött palackot zsugorítottak apróra diákjaink.

A palackgyűjtő verseny eredményhirdetésére június elején került sor, ahol minden osztály jutalomban részesült.
< 1 2 3 ... 21 22 23 24 >