9184 Kunsziget Petőfi tér 12. • Tel.: +36 20 / 262 5122 • iskola@kunsziget.hu • OM: 201490
Tisztelt Szülők! Iskolánkban péntekenként 9:00-11:00 óráig, illetve ettől eltérő időben előzetes telefonon történő bejelentkezés alapján igazgatói ügyeleltet tartok! +36-20/2625122
Iskola télenRajzteremNyelvi labor
English version

Hírek

Keresés
Ökoiskola Hírek száma : 12
Legfrissebb:
ÖKO-HÍREK_Adomány
2023.12.06.
ÖKO-HÍREK_Adomány
"A bolygó egyetlen zuga sem immunis a kímaváltozás hatásaival szemben".

(Ed Hawkins)
Testvériskolánk Hírek száma : 3
Legfrissebb:
Karácsonyi népszokások felkutatása
"Határon innen, határon túl gyerekszemmel"
Kéttannyelvű oktatás Hírek száma : 98
Legfrissebb:
Múzeumi óra_202402
2024.02.14.
Múzeumi óra_202402
"Izgalmas időutazásban vehettek részt az ötödikes tanulóink."
Irányított pálaválasztás Hírek száma : 11
Legfrissebb:
Rendkívüli szülői értekezlet
MERRE TOVÁBB? Irányított pályaválasztás
Sport iskolánkban Hírek száma : 22
Legfrissebb:
Mezei futóverseny_2023
"Mindegy, hogy csapatban vagy egyénileg vagy nyertes, de ahhoz, hogy győzedelmeskedj, a maximumot kell hoznod"!

(Bud Spencer"
< 1 2 3 ... 21 22 23 ... 25 26 27 >
Beiratkozás
2014.04.25.
Tisztelt Szülők!

Tájékoztatom Önöket, hogy intézményünkbe az általános iskolások első évfolyamára történő beiratkozása

2014. április 28. (hétfő) 8:00-16:00 óra és 2014. április 29. (kedd) 8:00-16:00 között lesz.
Áprilisi program
2014.04.04.
Tájékoztató iskolánk áprilisi programjairól.
Iskolánk március 21-én ötödik alkalommal rendezte meg a KUNSZIGETI MATEMATIKAI REJTVÉNYFEJTŐ VERSENYT. A szervezésben és lebonyolításban az ötletadó – Stolcz Attila matematika szakos tanár – mellett nagyon sok munkája, feladata volt a kollégáknak.
A beiratkozással kapcsolatos fontos információkról iskolánk honlapján április első napjaiban megjelenő programunkban és külön felhívásunkban tájékozódhatnak!

Tisztelettel: Takácsné Farkas Erzsébet
Igazgató
Környezetvédelmi vetélkedőn a Zöldikék
Február 28-án pénteken környezetvédelmi versenyen vett részt iskolánk, két 3 fős csapattal. A verseny a Vámosszabadi tagiskolában került megrendezésre. A 3. osztályból: Németh Csenge, Vogl Benedek, Tóth Dániel. A 4. osztályból: Berzai Alida, Tolnai Fabiána, Szalai Barnabás jelentkeztek a megmérettetésre.
Az 1848-as forradalom és szabadságharcra való ünnepi megemlékezésünket 14-én, pénteken 17:00-kor tartjuk a kunszigeti kultúrházban. Helyi tanulóink 16:00-kor hazamehetnek, majd várjuk vissza őket az ünnepségre, velük 16:45-kor találkozunk az IKSZT udvarán. (Esős idő esetén az épületben.) A nem kunszigeti tanulóinkat az ünnepség után, várhatóan 18:00 körül viszi haza az iskolabusz. Számukra aznap dupla mennyiségű uzsonnát biztosítunk. Az ünnepségen a megjelenés minden diákunk számára kötelező, ünneplő ruhában.
Képzőművészeti tanszak harmadik csoportja a Cziráki Megyei Komplex Rajzverseny felhívására válaszolva, 2013. novembere végétől csak erre a feladatra összpontosított. A rajzverseny a Győr-Moson-Sopron megyei vizuális nevelés legösszetettebb, legragyogóbb megjelenése, ezért volt fontos készülni és benevezni ez eseményre.
spacer
Gyere hozzánk! Tanulj nálunk!
A XXI.században nagyon fontosnak tartom az iskola menedzselését, minél szélesebb körben történő bemutatását. Ebből az elgondolásból kezdeményeztem, hogy iskolánk mutatkozzon be a „nagyközönségnek”. A győri PLÁZÁBAN kaptunk lehetőséget arra, hogy paravánjainkra elkészített plakátjainkon keresztül ízelítőt adjunk intézményünkben zajló egész napos oktató-nevelő munkánkról. Fontosnak tartjuk, hogy tanulóink is elmondhassák, bemutathassák tudásukat. Hiszen ki lehet a leghitelesebb ebben a témában a pedagógus mellett, ha nem a gyermek?

Tisztelt Szülők! Kedves érdeklődők! Tisztelettel és szeretettel várjuk Önöket is, tekintsék meg iskolánk bemutatóját 2014. 04. 11-én és 12-én 15 és 18 óra között a Győr Plázában!
Értesítés: Étkezési térítési díjak (FRISSÍTVE)
Amint arról már tájékoztattuk a kedves szülőket, 2014. február 10-től iskolánkba a Nyugatmagyarországi Zrt. szállítja az ebédet. Fenntartónk (Kunszigeti Közszolgáltató Nonprofit Kft) döntése alapján 2014. április 01-től emelkednek az étkezési térítési díjak.

A heti étlapok a jobb oldalon a képre kattintva tekinthetők meg.
A Cziráki Lajos komplex megyei rajzverseny a rajztanítás, a vizuális nevelés kiemelkedő eseménye mind a felkészítő tanárok, mind az erre hónapokon át készülő gyermekek számára. Ezért határoztuk el az Alapfokú Művészeti Iskola Képzőművészeti tanszaka 3. csoportja növendékeivel, hogy erre a pályázatra szánjuk a november végétől február 20-ig tartó időszakot.
Kedvenc versem - a versmondás szeretete
Kedvenc versem - a versmondás szeretete címmel A Kunszigeti Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola idén is megrendezi hagyományos versmondó versenyét!
Európa-nap - EU verseny
Győr–Moson–Sopron Megyei általános iskolák Európai Unió iránt érdeklődő, hetedik és nyolcadik évfolyamos diákjainak jelentkezését várjuk. A vetélkedő 3-fős csapatokban fog zajlani. Célszerű, ha a csoporttagok kreatívak, általánosan tájékozottak, az évfolyamuknak megfelelő angol nyelvismerettel és (némi) rajzkészséggel rendelkeznek.

A jelentkezéseket 2014. március 20-ig (csütörtök) várjuk.
Tanulóink a XXI. Furulyafesztiválon
Iskolánkban két éve tanulhatnak furulyázni a zeneszerető gyermekek. Sípos Tamásné, Irénke néni  nagy szeretettel és türelemmel vezetgeti őket a dallamok útjain. Február 20-án a Tanárnő jelentős közreműködésével került megrendezésre Győrben, a XXI. Furulyafesztivál.
Irány a megyei döntő
A Kalmár László Országos Matematika Verseny a megyei döntőjéhez érkezett. Az iskolai fordulóban 5 tanulónk vett részt, közülük hárman jutottak be a megyei fordulóra.
< 1 2 3 ... 21 22 23 ... 25 26 27 >