9184 Kunsziget Petőfi tér 12. • Tel.: +36 20 / 262 5122 • iskola@kunsziget.hu • OM: 201490
Tisztelt Szülők! Iskolánkban péntekenként 9:00-11:00 óráig, illetve ettől eltérő időben előzetes telefonon történő bejelentkezés alapján igazgatói ügyeleltet tartok! +36-20/2625122
Iskola télenRajzteremNyelvi labor
English version

Őszi sportnap

2018.10.26.
KeresésVissza
Őszi sportnap
Ki gyalogosan, ki kerékpárral jutott el a Püspökerdőbe


Őszi sportnap
2018. november 13-án iskolánk tanítás nélküli munkanap keretében sportnapot szervezett. Úticélként Győrt, azon belül pedig a Püspökerdőt tűztük ki. Aznap az idő is nekünk kedvezett. Gyönyörű napsütéses őszi reggelre ébredtünk.
Sportnap lévén az alsó évfolyamosok helyközi busszal közelítették meg Győr belvárosát, onnan viszont gyalogosan tették meg az erdőig tartó 3 kilométer hosszú távot. A felső évfolyamosok Kunszigetről indulva kerékpárral jutottak el az Aranypartig, ami körülbelül 21 kilométer hosszú túrát jelentett.
A cél elérése után rövid pihenő következett, majd indulhatott a délutánig tartó játék. A kisebbeknek sor-és váltóversenyek kerültek megrendezésre, még a nagyobbak röplabdában, fociban és lábtengóban mérhették össze tudásukat. Hazaindulás előtt ismét tartottunk egy rövidebb pihenőt, majd az alsósok felkerekedtek a rájuk váró gyalogtúrára a buszállomásig. Míg a felsősök ismét nyeregbe pattantak és természetesen visszafelé is letekerték a 21 kilométeres távot.
A sportnap vidám hangulatban telt el. A tanulóknak nagyon tetszett, hogy nem az iskola falain belül kellett eltölteniük ezt a szombatot, hanem kint a természetben élvezhették az őszi napsütést és új élményekkel gazdagodhattaktak. (A szülők utólagos visszajelzése szerint egyik gyereket sem kellett este altatni.)
Boros Kőműves Erika
pedagógus