9184 Kunsziget Petőfi tér 12. • Tel.: +36 20 / 262 5122 • iskola@kunsziget.hu • OM: 201490
Tisztelt Szülők! Iskolánkban péntekenként 9:00-11:00 óráig, illetve ettől eltérő időben előzetes telefonon történő bejelentkezés alapján igazgatói ügyeleltet tartok! +36-20/2625122
Iskola télenRajzteremNyelvi labor
English version

Klíma-sztárok a sztárok

2018.12.11.
KeresésVissza
Klíma-sztárok a sztárok
Hulladékos témájú szemléletformáló vetélkedőn vettünk részt


Első helyen végeztek a „Klíma-Sztárok”


A nagy érdeklődésre való tekintettel háziversenyen döntöttük el, kik képviselhetik iskolánkat Kisbajcson.
Tanulóink az Alsó-Szigetközi Általános Iskolák Környezet és Természetismereti vetélkedőjére kaptak meghívást. Ezt a versenyt a kisbajcsi iskola a Reflex Környezetvédő egyesület szakmai támogatásával immáron negyedszer rendezte meg. Az idei vetélkedő anyaga a hulladék-témakörre koncentrálódott. A felhívás több diákunk érdeklődését is felkeltette, ezért többen is jelentkeztek rá. Iskolánként sajnos csak két csapat vehetett részt a vetélkedőn, ezért házi fordulón döntöttük el az utazók névsorát.
A vetélkedő két részből állt. Az első részben rejtvények, tesztek megoldása, míg a másikban gyakorlati feladatok voltak.
Horváth Klára, Köböl Milán, Lukács Kata és Gessner Mandy alkotta „ÖKO-BAJNOKOK” csapatunk az 5. helyen végzett (felkészítő: Farkas Liza). A dobogó legfelső fokán pedig a „KLÍMA-SZTÁROK” lett, Tóth Dániel, Lukács Máté, Szalai Adrián és Tamás Flóra képviseletében (felkészítő: Farkas Liza).

Tanulóink értékes könyvjutalmakkal, ajándékokkal és sok-sok új élménnyel gazdagodva tértek haza!
Gratulálunk tanulóinknak!