9184 Kunsziget Petőfi tér 12. • Tel.: +36 20 / 262 5122 • iskola@kunsziget.hu • OM: 201490
Tisztelt Szülők! Igazgatói fogadóóra kedden és csütörtökön 8:00-10:00 óráig, illetve ettől eltérő időben előzetes telefonon történő bejelentkezés alapján! +36-20/2625122
Iskola télenRajzteremNyelvi labor
English version

Nyári Napközis Tábor

2017.04.04.
KeresésVissza
Nyári Napközis Tábor

PROGRAMKÍNÁLAT A NYÁRI SZÜNETRE

Az idén is sok érdekes programot kínálunk a gyermekek számára a nyári szünet idejére!


Kedves Gyermekek!

A vakáció ideje alatt sok érdekes kalandban lehet részetek, ha részt vesztek a nyári napközis táborokban!

A táborba jelentkezés feltételei:
  • az iskolánk tanulója vagy
  • jelentkezési lapodat május 12-ig leadod a tábort szervező tanárnak
  • a tábor teljes összköltségét május 22-ig befizeted az iskola gazdasági irodájába
A táborok részletes leírását májusban olvashatjátok honlapunkon. Csak azokat a táborokat indítjuk el, amelyekre minimum 10-en, a határidőig leadjátok a jelentkezési lapot! Jelentkezési lapot a szervező tanártól, illetve a gazdasági irodából kérhetsz!
.............................................................................................................................................................................................................................................................

TÁBORAJÁNLÓ

FELSŐS ANGOL TÁBOR
IDEJE: 2017. JÚLIUS 03- JÚLIUS 07-IG
TÁBORSZERVEZŐ: BALAZSI BRIGITTA
Haladó szintű angol nyelvi tábor felsősöknek 5-8. évfolyamon. A hét folyamán nyelvi illetve kommunikatív kompetenciák fejlesztése a cél interaktív módon. A gyerekek a már meglévő tudásukat használják, és fantáziájukat, képzeletüket is kibontakoztathatják a feladatok megoldásánál. Egyik délután fejleszthetik kézügyességüket, az itt készített produktumokat (ajtókopogtató) természetesen hazavihetik. A tábor Kunszigeten kívüli programokat is magába foglal: Győr (Rába Quelle), Mosonmagyaróvár (Futura Élményközpont). Az utazást tömegközlekedéssel oldjuk meg.
Költségtervezet: kb 14 000 Ft/fő (tartalmazza az ebédet)
……………………………………………………………………………………………………………………………………………………….
A RÓMAI BIRODALOM ÉS ARRABONA ALSÓSOKNAK
IDEJE: 2017. JÚLIUS 10- JÚLIUS 14-IG
TÁBORSZERVEZŐ: PRISKINNÉ TULLER MARIANNA
A RÓMAI BIRODALOM ÉS ARRABONA címmel folytatom a művészettörténeti kalandozásainkat, alsós évfolyamosok számára. Vetített előadásban római kori emlékekről: Róma, Gaeta, Ancona, Tarantó, Ravenna, Brindisi, Aquino, Aquincum, Sophiane építészetéről, szobrászatáról, festészetéről kapnak ízelítőt a résztvevők. Győrbe látogatunk az arrabonai Lapidiumba, ott vázlatokat készítünk a kiállított műemlékekről. Majd a látottak alapján gipszlapokat öntünk, karcolunk, festünk, sisakot, pajzsot, kardot készítünk. Ékszereket, diadémot, karperecet, fülbevalót formálunk. Végül mozaikképet tervezünk, ragasztunk színe részletet az utolsó római császárnő, Galla Placídia Mauzóleumából. A hét programja kíváncsi visszatekintés a több ezer évvel ezelőtti korok kultúrájába.
Költségtervezet: kb 10 000 Ft/fő A tábor költségei tartalmazzák az elkészített tárgyakhoz szükséges alapanyagokat, az ebédet, és az utazás költségeit és a belépőjegy árát.
………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..
FELSŐS DIY – CSINÁLD MAGAD TÁBOR
IDEJE: 2017. JÚLIUS 10- JÚLIUS 14-IG
TÁBORSZERVEZŐ: DOBRÁDI ÉVA
A táborba szeretettel várunk minden 4.- 8. évfolyamos tanulót, aki szeret alkotni, kézműveskedni, és szívesen bütyköl szabadidejében. Az 5 nap a LEVENDULA jegyében fog telni. Készítünk levendulából angyalkát, buzogányt, szörpöt, illatpárnát, gyertyát. Készítünk ceruzatartót, ékszert és sokféle érdekes használati tárgyat. Megtanulhatod a horgolás és a varrógép használat alapjait. Kirándulni megyünk Pannonhalmára, a környék legnagyobb levendulásába.
Költségtervezet: kb 12 000 Ft/fő (tartalmazza az ebédet) A tábor költségei tartalmazzák az elkészített tárgyakhoz szükséges alapanyagokat, az ebédet, és az utazás költségeit és a belépőjegy árát.
………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..
„MINDEN NAPRA EGY MESE” ALSÓSOKNAK
IDEJE: 2017. JÚLIUS 17- JÚLIUS 21-IG
TÁBORSZERVEZŐ: VARGA PÉTERNÉ
A napközis táborban elbarangolunk a mesék birodalmába. Megismerkedünk az ÁLLATMESÉK, TÜNDÉRMESÉK, MAGYAR NÉPMESÉK szereplőivel, a mesék helyszíneivel. Bekukkantunk MÁS NÉPEK MESÉIBE és a MODERN KORUNK MESÉIT is megcsodálhatjuk. Közben elkészítjük saját TANGRAM játékunkat és TEGOLA várunkat. Verőfényes napsütésben biciklivel kirándulást teszünk a Tündérvárhoz. Egész napos kirándulást tervezünk a pápai Kékfestő Múzeumba. Lehetőségünk lesz bepillantani a kékfestés, batikolás és a kemencében sült cipó készítésének fortélyaiba. A tábor zárásaként elkészítjük a Mesék titka című társasjátékot!
A maximális létszám 30 fő (jelentkezési sorrendben)!
Költségtervezet: 12.000.-Ft (A tábor költségei tartalmazzák az elkészített tárgyakhoz szükséges alapanyagokat, az ebédet, és az utazás költségeit és a belépőjegy árát.)
…………………………………………………………………………………………………………………………………………………..
HON-ÉS NÉPISMERETI TÁBOR ALSÓSOKNAK
IDEJE: 2017. JÚLIUS 24- JÚLIUS 28-IG
TÁBORSZERVEZŐ: GYURKOVITS PÉTERNÉ
A tábor ideje alatt megismerkedünk népi gyermekjátékokkal, népi mesterségeket próbálunk ki, barkácsolunk. Kirándulunk, bebarangoljuk Szentendrét, elutazunk Nagycenkre. Megismerkedünk falunk épített örökségeivel. Sokat játszunk, nevetünk, érdekes mozgásos feladatokat végzünk a szabadban.  Megismerkedünk távoli vidékek táncával.
A kirándulások napján az étkezést hátizsákból oldjuk meg. A többi napon a gyerekek kapnak ebédet.
Költségtervezet: 15 000 Ft
A jelentkező póló mérete:………………………………
……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………
HA NYÁR, AKKOR SPORT TÁBOR! CÉL A JÓ HANGULAT ÉS AZ EGÉSZSÉGES ÉLETMÓD
IDEJE: 2017. JÚLIUS 24- JÚLIUS 28-IG
TÁBORSZERVEZŐ: FARKAS LIZA
Töltsd velünk a nyári szünet egyik legvidámabb és élményekben gazdag hetét! A programokat közkívánatra az előző évek táborlakóinak ötleteiből állítottuk össze! Ismét két keréken, a már jól ismert úton érkezünk meg Lipótra és a Rába Quellébe, hogy birtokunkba vehessük az óriáscsúszdákat. Bringával tekerünk a győri Püspökerdőbe, ahol az akadálypályák teljesítése után lézerkarddal küzdünk meg az erdő démonjaival. Kalandozunk Tatán, majd csobbanunk a Fényes strandfürdő medencéiben! Újra együtt lapátoljuk a Duna habjait a Kimlei Sárkányhajósokkal!
Ezt a tábort Te sem hagyhatod ki! Várunk minden 4.-8. évfolyamos diákot!
Költségtervezet: 16.000.-Ft, mely az utazási költségeket és a belépőket tartalmazza!
……………………………………………………………………………………………………………………………………………………..
ALSÓS ANGOL TÁBOR
IDEJE: 2017. JÚLIUS 31- AUGUSZTUS 04-IG
TÁBORSZERVEZŐ: KÓCZÁN SZILVIA
A táborozás során sok kellemes, vidám és színes program vár rátok. Csapatokat alakítunk ki, címert készítünk, angolul írunk verset, játékos angol feladatokat, rejtvényeket oldunk meg. Játszunk az extrém parkban, kézműveskedünk. Kirándulásból is bővelkedik a program: megyünk Pannonhalmára, a Futura élményközpontba, és persze az Ugripark sem maradhat el. A program eredményhirdetéssel és a megérdemelt ajándékok átadásával zárul.
Költségtervezet: 10.000.-Ft, mely az utazási költségeket, ebédet, és a belépőket tartalmazza!
……………………………