9184 Kunsziget Petőfi tér 12. • Tel.: +36 20 / 262 5122 • iskola@kunsziget.hu • OM: 201490
Tisztelt Szülők! Iskolánkban péntekenként 9:00-11:00 óráig, illetve ettől eltérő időben előzetes telefonon történő bejelentkezés alapján igazgatói ügyeleltet tartok! +36-20/2625122
Iskola télenRajzteremNyelvi labor
English version

Napközis tábor_2023

2023.05.08.
KeresésVissza
Napközis tábor_2023
TERVEZZÜK A VAKÁCIÓT!
 
Kedves Gyermekek! Hagyományainkhoz és ígéreteinkhez híven idén is sok érdekes programot terveztünk számotokra a nyárra! A napközis táborok különböző izgalmas kalandokkal várnak benneteket.

A tanulói létszám megnövekedése miatt egy gyermek egyszerre csak egy táborba jelentkezhet, hogy mindenkinek legyen lehetősége részt venni. Táboronként a minimális létszám 10 fő, a maximális pedig 25 fő. Amennyiben lesz olyan tábor, amelyben a jelentkezési határidő után marad szabad hely, azokat újra meghirdetjük.
 
Kedves Gyermekek! Tisztelt Szülők!
A táborba jelentkezés feltételei:
-          a tábor ideje alatt iskolánkkal tanulói jogviszonyban állsz
-          iskolánkban ballagtál az előző években és visszavágysz közénk
-          jelentkezési lapodat és a tábor teljes összköltségét május 15-én befizeted az iskolába.
Ha valamelyik tábor nem valósul meg, akkor a befizetett összeget 100%-ban visszatérítjük!! Amennyiben jelentkeztél a táborba és önhibádból mégsem veszel részt, az összeget nem áll módunkba visszafizetni! Határidőn túl jelentkezéseket nem fogadunk el! Jelentkezési lapokat személyesen az iskolából a gazdasági irodából vihettek és ugyan itt adhatod le. A táborok ideje alatt iskolabusz szolgáltatás nincs, a táborba jutást egyénileg kell megoldani! Megértéseteket köszönöm! Kérdéseitekkel bátran keressetek bennünket!
A tábor további részletes programjai és időpontjai a facebook csoportokban lesz olvasható.
 
Farkas Liza
intézményvezető