9184 Kunsziget Petőfi tér 12. • Tel.: +36 20 / 262 5122 • iskola@kunsziget.hu • OM: 201490
Tisztelt Szülők! Iskolánkban péntekenként 9:00-11:00 óráig, illetve ettől eltérő időben előzetes telefonon történő bejelentkezés alapján igazgatói ügyeleltet tartok! +36-20/2625122
Iskola télenRajzteremNyelvi labor
English version

Sikeres próbanyelvvizsga

2019.02.04.
KeresésVissza
Sikeres próbanyelvvizsga
"Sikeresen teljesítettek tanulóink az ingyenes euroexam próbanyelvvizsgán (B2, C-típus, középfok). A 6 tanulóból 4 főnek javasolták a tényleges nyelvvizsga letételét."

„English Paradise”, avagy az angol nyelv paradicsoma
Azt szeretné, hogy gyermeke a B1-es szintet meghaladó angol tudással rendelkezzen? Ennek a célnak az eléréséhez a legmegfelelőbb hely a Kunszigeti Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola. Az intézmény már évek óta remekel a nyelvoktatásban, melyet az is bizonyít, hogy diákjaink évről évre egyre jobb eredményeket érnek el a célnyelvi méréseken. Az országos célnyelvi versenyeken kis településként is folyamatosan sikereket érünk el, az esetek nagy részében magunk mögé utasítva a nagyvárosok kéttanítási nyelvű intézményeinek tanulóit. Számos országos megmérettetésen, mint például a Budapesti Kapocs Angol Kéttanítási Nyelvű Iskola civilizációs versenyén, a salgótarjáni civilizációs versenyen, a Győri Móra Ferenc Általános Iskola és Szakgimnázium által rendezett civilizációs versenyen és a nyúli Pilinszky keretein belül rendezett civilizációs versenyen, ahol minden alkalommal elhoztuk az első helyezést.
Fontos kiemelni, hogy szaktanáraink rendszeresen részt vesznek a kéttanítási nyelvű iskolák szakmai napján, ahol előadásokon és szemináriumokon gazdagíthatják tudásukat, valamint szakmai tapasztalatokat gyűjtenek és cserélnek más iskolák szaktanáraival. Örömmel tapasztaljuk, hogy iskolánk egykori tanulói folyamatosan visszatérnek hozzánk és további sikereikről számolnak be. Amellett, hogy rendkívüli büszkeséggel töltenek el minket további eredményeik, melyekkel öregbítik iskolánk hírnevét, szívesen vesszük látogatásaikat is, hiszen ez is azt bizonyítja, hogy intézményünk olyan légkörrel rendelkezik, mely megszínesíti diákjaink mindennapjait és kellemesen töltik el nálunk gyermekéveiket, hogy aztán a megfelelő tudással útnak indulhassanak és sikeren szembenézhessenek a további megpróbáltatásokkal.
 
Úgy gondoljuk, mindamellett, hogy a szinten felüli tudást átadjuk nekik, fontosnak tarjuk, hogy ez megfelelő környezetben történjen, az alsóbb éveseknél kiemelkedő hangsúlyt helyezve a játékos környezetre. A gyermekek nem kötelességként élik meg a nyelvtanulást, hanem vágynak a tudás megszerzésére, már belátva annak fontosságát is. A későbbiekben a tudásukat próbára is tehetik, ugyanis a tavalyi évben iskolánk nyolcadikos tanulói lehetőséget kaptak ingyenes euroexam próbanyelvvizsgán (B2, C-típus, középfok) való részvételre. A 6 tanulóból 4 főnek javasolták a tényleges nyelvvizsga letételét. Örültünk sikereiknek, hiszen ezt közösen értük el!
A kitűnő eredményekhez, sikerekhez minden adott iskolánkban, a nyelvilabor adta lehetőség, IKT-s eszközök kis létszámú csoportbontásos osztályok, megfelelő taneszközök, magasan képzett szaktanárok és nem utolsó sorban szorgalmas, tanulni akaró gyermekek!
 
Farkas Liza                                        Kuller Tímea
intézményvezető                    idegennyelvi-munkaközösségvezető