9184 Kunsziget Petőfi tér 12. • Tel.: +36 20 / 262 5122 • iskola@kunsziget.hu • OM: 201490
Tisztelt Szülők! Iskolánkban péntekenként 9:00-11:00 óráig, illetve ettől eltérő időben előzetes telefonon történő bejelentkezés alapján igazgatói ügyeleltet tartok! +36-20/2625122
Iskola télenRajzteremNyelvi labor
English version

Érdemes diák 2021

2021.06.23.
KeresésVissza
Érdemes diák 2021
Mi volt, emlékben él,
S új vár, mint utad tova léped,
S éretten az évek fényeinél,
Sokat tehetsz még, annyi szépet.
/Fodor József/

Viki lett az „Érdemes diák”
Iskolánk szép hagyományai közé tartozik, hogy ballagáskor „Érdemes diák”-ot választ a nevelőtestület. Az értékes könyvjutalmat az a nyolcadik osztályos tanuló veheti át, aki, tanulmányai során kiváló tanulmányi eredményével, példamutató magatartásával és szorgalmával példát mutat társainak, kiveszi részét a közösségi munkából, jó eredménnyel szerepel tanulmányi és egyéb versenyeken.
Az idén Koziczné Kele Ildikó osztályfőnök javaslatára a tantestület egybehangzó döntése alapján Szücs Viktória vehette át az „Érdemes diák” kitüntetést!

Viki szorgalma, magatartása és a tanuláshoz való hozzáállása nemcsak osztálytársainak, de alsóbb évfolyamos társai előtt is példaértékű és követendő példa!

Szívből gratulálunk Vikinek, aki ősztől a Révai Miklós Gimnáziumban folytatja tanulmányait, követve az elmúlt évek Érdemes diák díjat elnyert tanulóinkat Varga Petrát, Virág Annát és Strobli Rebekát.  

Sok sikert és kitartó szorgalmat kívánunk volt tanítványainknak!