9184 Kunsziget Petőfi tér 12. • Tel.: +36 20 / 262 5122 • iskola@kunsziget.hu • OM: 201490
Tisztelt Szülők! Iskolánkban péntekenként 9:00-11:00 óráig, illetve ettől eltérő időben előzetes telefonon történő bejelentkezés alapján igazgatói ügyeleltet tartok! +36-20/2625122
Iskola télenRajzteremNyelvi labor
English version

Ballagás_2020

2020.06.24.
KeresésVissza
Ballagás_2020
"Induljunk vígan és remélve,
A boldog szép jövő elébe
Miénk a föld a nap alatt,
Míg szívünk bátor és szabad!"Nyolcadikosok búcsúztatása hagyományainktól kicsit eltérően
 
Az idei ballagás más volt, hiába terveztük februárban a szokásos szerenádot, bankettet, az ünnepélyt, még nem gondoltuk, hogy a március mindent megváltoztat. Gondolni sem mertük, hogy 2020. márciusában megváltozik a világ, amihez mindenkinek igazodnia kellett. Bíztunk benne, hogy júniusra helyre áll a rend, és iskolánk hagyományaihoz híven tarthatjuk meg évzáró és ballagási ünnepélyünket. Sajnos nem így történt! A veszélyhelyzet előírásait betartva családtagok, barátok, rokonok és a tanulótársak nélkül szűkkörben adtuk át végzőseinknek általános iskolai bizonyítványaikat. Strobl Rebeka társai nevében megköszönte tanáraiknak az elmúlt évek gondoskodását, nevelését, munkáját és jóságát. Hozmány Laura és Kovács Levente az iskola tanuló ifjúsága nevében köszötek el és vették át az iskolazászlót a ballagóktól. Pár percben felidéztük azt a sok-sok emléket, versenyeket, kirándulásokat, farsangi bálokat, osztálybulikat, melyeket közösen éltünk át. Osztályfőnökük, Polgármester Asszony és az Intézményvezető Asszony útravaló gondolatai után nyolcadikosaink aláírták az iskola vendégkönyvét, nyomot hagyva az elmúlt nyolc év emlékére.
Örömünkre szolgált, hogy mindannyian sikeres felvételi után az általuk megjelölt középfokú intézményekben kezdhetik meg a következő tanévet. Egy tanuló a győri Révai Gimnáziumba, öt diák 5 évfolyamos szakgimnázumba és hárman pedig szakközépiskolában folytatják tanulmányaikat szeptembertől.

Kívánunk végzőseinknek további sok sikert új iskolájukban!
Farkas Liza
intézményvezető