9184 Kunsziget Petőfi tér 12. • Tel.: +36 20 / 262 5122 • iskola@kunsziget.hu • OM: 201490
Tisztelt Szülők! Iskolánkban péntekenként 9:00-11:00 óráig, illetve ettől eltérő időben előzetes telefonon történő bejelentkezés alapján igazgatói ügyeleltet tartok! +36-20/2625122
Iskola télenRajzteremNyelvi labor
English version

Projeknap iskolánkban

2021.01.05.
KeresésVissza
Projeknap iskolánkban
Ma minden "angol" volt iskolánkban! Játék, móka, kacagás!

Angol Projektnap
 
2020. december 12-én az áthelyezett munkanapon angol projektnapot szerveztünk, ahogy azt a tanév elején beterveztük munkatervünkbe. Két Tanítási Nyelvű Iskolánkban a tanulók már első osztályos koruk óta intenzíven, heti több órában tanulják az angol nyelvet, így minden évfolyam csatlakozni tudott a programhoz.
A projektnapra előre készültünk, az alsó tagozatos kis diákjaink rövid előadásokkal, a felsősök pedig projekteket készítettek elő az angol nyelvterületek szokásai, ott élő vagy élt híres emberek, tudósok- és az ünnepek közeledte apropóján - ezen területek karácsonyi szokásai témáiban. Az előkészületek elsősorban az angol nyelvet tanító kollégák és az osztályfőnökök közreműködésével történt, de a többi kollégától is sok segítséget érkezett.
A délelőtt folyamán az alsós osztályok bemutatták egymásnak és a felsősöknek kis műsoraikat, a jelen helyzetre való tekintettel osztályonként vándorolva, ezen kívül angol nyelvi feladatokat oldottak meg a nap további részében.
A felsősök a projekt elkészülte után filmeket néztek meg angol nyelven illetve angolul feliratozva, majd megbeszélték a látottakat.
A gyerekek és tanáraik is lelkesen és kreatívan vettek részt az eseményen, boldogan mutatták meg a többieknek munkájuk gyümölcsét.

Somogyi Éva
szaktanár