9184 Kunsziget Petőfi tér 12. • Tel.: +36 20 / 262 5122 • iskola@kunsziget.hu • OM: 201490
Tisztelt Szülők! Iskolánkban péntekenként 9:00-11:00 óráig, illetve ettől eltérő időben előzetes telefonon történő bejelentkezés alapján igazgatói ügyeleltet tartok! +36-20/2625122
Iskola télenRajzteremNyelvi labor
English version

Angol mondókaverseny iskolánkban

2024.03.30.
KeresésVissza
Angol mondókaverseny iskolánkban
Angol mondókaverseny az iskolában


Angol mondókaverseny az iskolában
 
A 2023/2024-es tanévben is megrendezésre került iskolánkban az angol mondóka verseny alsós diákok számára.

2024. február 20-án az iskolai fordulót bonyolítottuk le, amelyen bármely alsós tanuló részt vehetett az általa kiválasztott angol versikével, és minden alsó tagozatos osztályból két kis gyermek jutott tovább az iskolák közötti fordulóba. 

Az iskolák közötti fordulóba számos község iskolájából, mint Lipót, Győrzámoly, Győrladamér, stb. jelentkeztek mondókázó kisdiákok. A verseny kellemes, játékos légkörben, persze sok-sok izgalommal fűszerezve zajlott március 20-a  délutánján. A gyerekek fantasztikus előadásait a versenyzők, a felkészítő tanárok, a kísérők és természetesen a zsűri is nagyon élvezte.  Miközben az eredmény megszületett, a diákok pogácsára és üdítőre voltak vendégeink. A zsűritagok Somogyi Éva, a győri Kazinczy Ferenc Gimnázium angol nyelvtanárának vezetésével hozták meg döntéseit, akiknek nem volt könnyű feladata.

Az 1-2. osztályos kategóriában kunszigeti kisdiák diadalmaskodott Angyal Kamilla személyében, aki 1. helyezést ért el (felkészítő tanár: Kömives Kisanna). A 3-4. osztályos kategóriában Háklár Leila kunszigeti tanuló 3. helyezést kapott (felkészítő tanár: Scheibelhoffer Viktória).

Jövőre ismét angol mondókázunk, reméljük még több gyermek részvételével!