9184 Kunsziget Petőfi tér 12. • Tel.: +36 20 / 262 5122 • iskola@kunsziget.hu • OM: 201490
Tisztelt Szülők! Iskolánkban péntekenként 9:00-11:00 óráig, illetve ettől eltérő időben előzetes telefonon történő bejelentkezés alapján igazgatói ügyeleltet tartok! +36-20/2625122
Iskola télenRajzteremNyelvi labor
English version

Digitális oktatás

2021.03.29.
KeresésVissza
Digitális oktatás
Tantermen kívüli oktatás 2. felvonás

Újra megnyitott a digitális tanterem
 
Az elmúlt tanév hosszúra nyúlt, digitális, tantermen kívüli oktatása után, szívből reméltük, hogy ebben az évben csak az iskola falai között kell tanítanunk. Sajnos a járványhelyzet ismét közbeszólt.
Március 8-tól ismét a hivatalos facebook csoportok felületén találkozunk tanulóinkkal. Sokak számára már ismerős volt a rendszer, a gyerekek és a szülők rutinosan csatlakoztak a „tanórákhoz”. Pedagógusaink újra belemélyedtek az internet adta lehetőségekbe és számos felületet használva próbálják folytatni a tanmenetek által előírt követelményeket. Kis elsőseink még inkább játékosan az otthonlét örömével dolgoznak, szülői segítséggel ügyesen követik a tanító nénik által adott feladatokat. Több osztályban is indítunk csoportos hívásokat, ahol a gyerekek egymással is „találkozhatnak”, és így nem csak olvassák, hallják is tananyagot.
Bízunk abban, hogy ez az oktatási forma csak átmeneti lesz és mihamarabb visszatérhetünk a tantermekbe. Hiszen mindenki tudja, érzi, hogy a személyes jelenlét sokkal hatékonyabb, nem utolsó sorban gyermekeink szociális fejlődésének is alapvető feltétele.