9184 Kunsziget Petőfi tér 12. • Tel.: +36 20 / 262 5122 • iskola@kunsziget.hu • OM: 201490
Tisztelt Szülők! Igazgatói fogadóóra kedden és csütörtökön 8:00-10:00 óráig, illetve ettől eltérő időben előzetes telefonon történő bejelentkezés alapján! +36-20/2625122
Iskola télenRajzteremNyelvi labor
English version

Kalandra fel! Kezdődik a sporttábor!

2017.07.19.
KeresésVissza
Kalandra fel! Kezdődik a sporttábor!
Sziasztok, Kedves Sporttáborosok!
Eljött a mi időnk! Július 24-én reggel 8 órakor elkezdődik egy fergetegesen vidám, élményekben gazdag, sportos hét! Mivel a programokat közkívánatra az előző évek táborlakóinak ötleteiből állítottuk össze, nem is lehet ez másképpen!

Tervezett programok, melynek sorrendjét csak az időjárás módosíthatja!
Július 24. 8:00-8:30 óra gyülekező az iskolaudvarán. 8:30 órakor bringára pattanunk, és meg sem állunk Lipótig!
Július 25. Öttevényről indulunk vonattal, és Győr érintésével megérkezünk Pápára a Várkertfürdőbe, hogy ismét birtokunkba vehessük, a már jól ismert medencéket!  Öttevényről a vonat 7:59 perckor indul.
Július 26. 8:30 órakor bicajjal tekerünk a győri Püspökerdőbe, ahol kilenc kilométer hosszú sétaút mellett gondozott tisztások, tűzrakó helyek, erdei tornapálya, valamint csúszdák, hinták, mászókák várnak ránk. Az akadálypályák teljesítése után és a „meglepi ebéd” elfogyasztása után, lézerkarddal küzdünk meg az erdő démonjaival!
Július 27. 8:30 órakor útnak indulunk és a megszokott útvonalon elkerekezünk a Rába Quellébe! Az élménymedencék, csúszdák, vízi játékok adta lehetőség egy gondtalan, vidám napot ígér számunkra!
Július 28. 8:00 órakor indulunk külön busszal Fertőrákosra! Az utolsó nap lubickolhatunk a Fertő-tóban, strandröplabdázhatunk, lábteniszezhetünk, tollasozhatunk a füvesített strandon. Ha időnk és energiánk engedi, akkor „levezetésképpen” városnéző kisvonattal fedezhetjük fel Fertőrákos nevezetességeit!      

Minden napra hozz magaddal elegendő elemózsiát és megfelelő mennyiségű innivalót! Öltözz az időjárásnak megfelelően, kobakodra tegyél kalapot, de a fürdőrucit se hagyd otthon! Bringádat a KRESZ előírásainak megfelelően készítsd fel az útra!

Kalandra fel, eljött a mi időnk! Várok minden jelentkezőt, és azokat is, akik a programot olvasva kaptak kedvet, hogy csatlakoznának egy  vidám, sportos csapathoz!

Liza néni