9184 Kunsziget Petőfi tér 12. • Tel.: +36 20 / 262 5122 • iskola@kunsziget.hu • OM: 201490
Tisztelt Szülők! Igazgatói fogadóóra kedden és csütörtökön 8:00-10:00 óráig, illetve ettől eltérő időben előzetes telefonon történő bejelentkezés alapján! +36-20/2625122
Iskola télenRajzteremNyelvi labor
English version

Jó tanuló - jó sportoló 2017.

2017.07.17.
KeresésVissza
Jó tanuló - jó sportoló 2017.
Emberi érték a tehetség, ami majdnem mindenkiben
megtalálható, csak sokáig kell faragni a követ,
hogy végül megcsillanjon a drágakő.
/Dr. Czeizel Endre/
Jó tanuló – jó sportoló 2017.
Az idei tanév végén immár negyedik alakommal adhattuk át a Jó tanuló – jó sportoló díjat, melyet 2014-ben Kopp Andrással a Gyirmót FC kapusedzőjével alapítottunk. A díj létrehozásával az volt a célunk, hogy minden tanévzáró ünnepségen olyan tanulót jutalmazzunk, aki iskolánk tanulója és a Kunszigeti SE igazolt focistája. További célunk, hogy mind a tanulásban, mind a sport, ezen belül is a futball területén kiemelkedő teljesítményt nyújtson! Ezen felül mind az iskolai életben, mind pedig a pályán példamutató magatartással és szorgalommal járjon, társai előtt Mindketten fontosnak tartjuk az utánpótlás nevelést, a tehetségek felkutatását, segítését! A díj odaítélése mindig nagy odafigyelést igényel, hiszen ez egy komplex díj! A kiválasztott tanulónak legalább 4,5-es tanulmányi átlagot kell elérnie, amellett, hogy a futballban is tehetséges, ügyes, és jó csapatjátékos legyen. Örömmel tapasztaltuk, hogy a 2016-2017-es tanévben is több gyermek neve került fel az esélyesek listájára. Sokan voltak, akik focistaként többször állhattak a dobogó tetejére és rengeteg éremmel gazdagíthatták gyűjteményeiket csapatban vagy egyénileg, és fordítva is igaz! Akadtak, akik jól tanultak, esetleg tanulmányi versenyeken szerepeltek sikeresen, de a futballpályán még több edzésre van szükségük a díj elnyeréséhez.
A 2016-2017-es tanévben Szabó Viktor és Kovács Bence vehette át a Jó tanuló – jó sportoló díjat! Ők ketten bizonyították, hogy kitartó munkával, igyekezettel és szorgalommal össze lehet egyeztetni a tanulást és a sportot!

Szeretettel gratulálunk a díjazottaknak, további sok sikert kívánunk az iskolában és a focipályán is Viktornak és Bencének!
 
Farkas Liza
intézményvezető