9184 Kunsziget Petőfi tér 12. • Tel.: +36 20 / 262 5122 • iskola@kunsziget.hu • OM: 201490
Tisztelt Szülők! Igazgatói fogadóóra kedden és csütörtökön 8:00-10:00 óráig, illetve ettől eltérő időben előzetes telefonon történő bejelentkezés alapján! +36-20/2625122
Iskola télenRajzteremNyelvi labor
English version

Ismerkedtünk a pingponggal

2017.11.24.
KeresésVissza
Ismerkedtünk a pingponggal
Az asztalitenisz nemcsak szórakoztató időtöltés és izgalmas sport, hanem javítja többek közt a rugalmasságot, az erőt, a gyorsaságot, az állóképességet és a vérkeringést.

Ismerkedtünk az asztalitenisszel!
Jó hangulatú pingpong bemutatón vettek részt iskolánk 4-8.osztályos tanulói.
 Vígh Zsolt győri asztalitenisz edző - aki jelenleg a budapesti BVSC-Zugló klubban és a paralimpiai válogatott mellett dolgozik - , két tanítványát hozta el Kunszigetre meghívásunkra. Farkas Ezékiel (BVSC-Zugló) és Lung Dániel (Győri Elektromos) extraligás játékosok adtak ízelítőt 45 percben a játék és versenysport szépségeiből. A rövid kedvcsináló foglalkozásba bevonták a vállalkozó szellemű kunszigeti diákokat is. A legnagyobb sikere a soklabdás gyakorlás során a labdaszedésnek volt, illetve megpróbálkozhattak furfangos szervák visszaadásával és rövid játékkal is. Az eseménynek folytatása lesz. Négy tanulónk a diákolimpia körzeti fordulóján vesz részt Péren november 29-én, valamint diákjainkkal Vígh Zsolttól meghívást kaptunk a győri Club Aréna Sportközpontban található edzőtermükbe egy később egyeztetett időpontban.
A lehetőségekkel élve próbáljuk minél több kisdiákkal megismertetni és megszerettetni ezt a remek szabadidősportot.

Kozicz László
szaktanár