9184 Kunsziget Petőfi tér 12. • Tel.: +36 20 / 262 5122 • iskola@kunsziget.hu • OM: 201490
Tisztelt Szülők! Igazgatói fogadóóra kedden és csütörtökön 8:00-10:00 óráig, illetve ettől eltérő időben előzetes telefonon történő bejelentkezés alapján! +36-20/2625122
Iskola télenRajzteremNyelvi labor
English version

Anyák napjára

2017.05.05.
KeresésVissza
Anyák napjára
Az édesanya

Nincsen a gyermeknek
Olyan erős vára,
Mint mikor az anyja
Őt karjaiba zárja.
Nincsen őrzőbb angyal
Az édesanyánál,
Éberebb csillag sincs
Szeme sugaránál.
Nincs is annyi áldás
Amennyi sok lenne,
Amennyit az anya,meg ne érdemelne...


Szeretettel köszöntjük az Édesanyákat!

Minden évben van egy kedves nap, amiről nem feledkezhetünk meg. Május első vasárnapján az édesanyákat ünnepeljük, köszöntjük! Maga az ünnep nagyon régi, már az ókori Görögországban is tartottak tavaszi ünnepségeket az anyák tiszteletére. A történelem során később is mindig volt egy olyan nap, amikor az anyákat is köszöntötték. A gyermekek és felnőttek szívében az édesanya különleges helyet foglal el. Az édesanya az, akinek mindig a gyermekei maradunk kortól függetlenül. Az édesanya a család lelke. Mindenre jutnia kell az idejéből, s ha fáradt, akkor sem panaszkodik. Minden meghitt szó, minden virág kevés és szegényes cserébe azét, amit az édesanyák tesznek gyermekükért.
Hála, szeretet, köszönet. E három szó melengeti most a drága anyai szívet.
Iskolánkban is nagy izgalommal készülődnek erre a napra pedagógusaink és tanulóink. Titkolózva köszöntő verseket, dalokat tanulgatnak, kedves meglepetéseket, ajándékokat készítenek.


Kedves Édesanyák! Kedves Nagymamák!

Sok szertettel és tisztelettel hívjuk és várjuk Önöket 2017. május 8-án iskolánkba, ahol tanulóink osztályonként köszöntik az anyukájukat, nagymamájukat.
(A pontos időpontokat a meghívók tartalmazzák!)

Anyák napja alkalmából a Kunszigeti Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola és AMI munkatársai nevében kívánok minden drága édesanyának hosszú, boldog életet. Kívánom, hogy gyermekeiben leljenek sok-sok örömet!
 
Farkas Liza
intézményvezető