9184 Kunsziget Petőfi tér 12. • Tel.: +36 20 / 262 5122 • iskola@kunsziget.hu • OM: 201490
Tisztelt Szülők! Igazgatói fogadóóra kedden és csütörtökön 8:00-10:00 óráig, illetve ettől eltérő időben előzetes telefonon történő bejelentkezés alapján! +36-20/2625122
Iskola télenRajzteremNyelvi labor
English version

Micimackó kalandjai

2017.05.09.
KeresésVissza
Micimackó kalandjai
- Pont jókor jössz, mert ez a nap legjobb része.
- Melyik az a rész?
- Az, amikor te meg én mi leszünk.


Kunszigeti Gézengúzok újabb sikerei
 
A Kunszigeti Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola színjátszó csoportja három éve alakult. A Kunszigeti Gézengúzok a korábbi években a Moson Megyei Színjátszó Fesztiválon léptek a nézők elé.  Janikovszky Éva: Kire ütött ez a gyerek?; Lázár Ervin: A fájós fogú oroszlán; valamint Erich Kästner: Emil és a detektívek című regényéből készült színpadi feldolgozással mutatkoztak be eredményesen, hiszen a közösségi játékért kaptak elismerést, ezen kívül  Rebenek Simon kiváló alakításáért tavaly a legjobb színész díját vehette át.
A kunszigeti színjátékos diákok idén első alkalommal mutatkoztak be a Weöres Sándor Színjátszó Fesztiválon, melynek a Generációk Háza adott otthont. A csapat a gyerekek kedvencének, Micimackónak és barátainak azt a kalandját adta elő, melyben az Északi-sark felfedezését tűzték ki célul. A Gézengúzok a rangos versengésen nagy sikert arattak, hiszen a nézők elismerő tapsa mellett a zsűri Bronz minősítéssel méltányolta a produkciót. A Színjáték Tanszak vezetője, Hegedűs Ildikó több évtizedes színjátszó-rendezői munkája elismeréseként különdíjat vehetett át.

Szereplők: Nagy Benedek, Tengelics Márk, Virág Károly, Rebenek Simon, Rigla Zoltán, Szűcs Benjámin, Csepregi Enikő, Farkas Adél, Stróbli Ármin, Gyűrű Gergely
Tanszak vezetője: Hegedűs Ildikó

Gratulálunk a növendékeknek és Ildikó néninek az elért sikerekért! Az előadás legközelebb a kunszigeti Petrezsirom Fesztiválon lesz látható.
Farkas Liza
intézményvezető